FAQ - oftest stillet spørgsmål

Kan jeg ændre min ordre?

Ønsker du at ændre i din ordre, skal du kontakte os på telefon 20 20 90 06 eller på mail hello@saveyourdarlings.dkAlt efter hvor langt din ordre er i vores system, vil vi kunne ændre den. Hvis den er i gangsat på lageret, har vi ikke mulighed for ændringer.

Det er ikke muligt at tilføje produkter til din ordre, der er du nødt til at lave en ny bestilling, da det ikke er muligt for os at trække flere penge fra din konto, end det beløb du selv har accepteret ved bestilling. Vær opmærksom på, at ændringer til din ordre kan udløse forsinket levering.

Hvornår bliver min ordre leveret?

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage (DAO pakkeshop). 

Fragt koster 35 kr.
Gratis fragt ved køb over kr. 499,00 til danske adresser.

Kan jeg selv afhente min ordre og spare fragten?

JA det kan du naturligvis. Dog KUN EFTER AFTALE. Skriv os en mail på hello@saveyourdarlings.dk, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Hvor er min faktura?

Din faktura bliver sendt til dig sammen med din ordrebekræftelse til den e-mail adresse, som du har angivet ved din bestilling.

Hvor er min ordrebekræftelse?

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du starte med at kigge i dit spamfilter i din indbakke. Hvis den ikke er landet der, kan du kontakte os på hello@saveyourdarlings.dk, så kan vi finde din ordre frem via dit mobilnummer. Her kan vi kontrollere, om din angivne e-mail adresse er korrekt, rette den og sende dig en ny ordrebekræftelse.

Retur

Vi giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag pakken er meldt klar til afhentning fra DAO eller pick-up store.

Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand som ved modtagelse og i original emballage. Eventuelle plomberinger må ikke være brudt ved returnering. Retursedlen der lå sammen med din vare i kassen skal være udfyldt og medsendes pakken (har du mistet den kan du downloade den her.)

Vi tilbagebetaler det fulde beløb, minus forsendelse, til det kreditkort varen er købt på. Beløbet returneres straks vi har modtaget varerne retur og godkendt varens stand.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Returnering af varer står for egen regning. Vi anbefaler at returpakken sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt returpakken er blevet sendt retur til os. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker som skal hentes på posthuset.

Returadresse:
Save your darlings
Nordre Frihavnsgade 58, 3 TH
2100 København Ø


Betaling

Hvilke betalingsmidler kan jeg betale med?

På saveyourdarlings.dk kan du betale med Visa/Dankort, MasterCard & Mobilepay.
Save your darlings tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Alle oplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan se dine kortinformationer, og kun PBS kan læse dem.

Du vil blive bedt om følgende oplysninger:
• Kortnummer
• Udløbsdato
• Kontrolcifre (tre cifre på kortetsbagside yderst til højre over magnetstrimlen)

Save your darlings kan på intet tidspunkt se nogle af disse informationer.

Hvornår trækkes pengene fra min konto?

Når du afgiver din bestilling, reserverer vi pengene på din konto. Det er først, når vi sender din ordre, og du modtager din ordrebekræftelse, at vi trækker pengene på din konto.

I har reserveret penge på mit betalingskort?

Når du afgiver en bestilling på saveyourdarlings.dk, bliver ordrebeløbet reserveret på din konto, indtil din ordre bliver sendt herfra. Vi trækker først pengene fra din konto, når vi har sendt din ordre afsted.

Har du stadig spørsmål du ikke får besvaret?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på hello@saveyourdarlings.dk eller ring på telefon +45 20 20 90 06.